IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    A Blitz tört verzióját nem ismerem, gondolom ugyanaz mint a Steames mert ezeknél nem a programokba nyúlnak bele, hanem a Steames ellenőrzést játsszák ki.
    Ha levegőben indulsz, akkor szerintem a fordulatszám lehetett túl nagy, ha a pontost típust nézed, akkor meg lehet mondani, hogy van-e benne automatikus légcsavar állásszög állítás. A víz és olajhűtővel csak akkor kell foglalkozni, ha felszállásból indulsz, akkor azok alapból csukva vannak. A csillagmotoros gépeknél lehet olyan probléma is, hogy nincs bekapcsolva a karburátor fűtés, vagy a nagyon nyitott hűtő túlhűti a motort. Soros motornál ilyen gond nincs. Vannak gépek amiknél az üzemanyag-levegő dúsítást is kezelni kell, illetve figyelni a szívótér nyomást is, hogy az ne legyen túl nagy (fordulatszám mellett ez a másik ami széthajthatja a motort, ha túl van töltve).

Amint látod, a szimuláció elég mély, és szinte minden típusnak vannak olyan jellegzetességei, ami a többiben nem található meg. Nem csak hajtóműben, hanem egyéb kezelésben is. Tutorialt csak angolul tudok, illetve az eredeti gépkönyveket is érdemes forgatni, a CloD már az a szintű szimuláció, amikor az eredeti gépkönyv is teljesen jól használható arra, hogy a gép tulajdonságait megismerd. Van magyar oldal is, ahol általánosságban a második világháborús repülőgépek vezetéséről, kezeléséről van fent anyag. Ha CloD mellett döntesz, és megveszed, akkor tudok adni linkeket és itt is további segítséget, hogy hogyan kezdj neki (érdemes kiválasztani egy típust, és azt megtanulni, ne az összeset akard egyszerre). Mi főleg német gépekkel repkedünk, értelemszerűen inkább ezekkel kapcsolatban tudunk segíteni. Szoktak lenni közös repkedések is (mostanában kevesebb, mindenki az Észak-Afrikai kiegészítőt várja, az külön lesz megvásárolható remélhetően minél előbb), van saját TS szerver is, ott szóban is lehet kérdezni.

Viszont ha nem olyan rég jársz erre, akkor ezt valszeg nem tudhatod, a Cliffs of Dovert többek közt magyarok is fejlesztik, én vagyok az egyikük. A torrentezést ismerem és demo-k hiányában meg is értem, de a többi kérdéseddel majd foglalkozzunk akkor, ha sikerült döntened és megvenned amelyik jobban tetszik. Ahogy az a fejlécben is írva vagyon.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.01. 22:12:12