IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Hát tudtam hogy mire számítsak és így nem ért meglepetés ::)
    Egyébként rosszabbra számítottam, egész jól fut a gépemen, ultra grafikán nem is csúnya, bár néhol meg nagyon elnagyolt.
    Eddig csak offline próbálgatom a beállításokat, sok dologra rá kell még jöjjek
    Az nagyon látszik az egész játékban amit akkor is mondtam mikor a 777 megvette a céget, hogy a RoF motorjába belerakták a 2vh-s gépeket, hozzáigazították a teljesítményt azt csókolom.
    Úgy vagyok vele hogy vannak hibái de a hangulata az nagyon jó, a hangok durvák, a grafika nem rossz, és jelenleg nincs más 2vh-s szim a piacon ami sokkal jobb lenne ( a DCS jó de horror a gépigénye és csak dogolni tudsz, a CloD talán a legprofibb de a grafika nagyon kopottas és az angliai csata engem sosem érdekelt igazán, várok az új peccsre).
    Én elvagyok vele, 16 dollárt megért.
    Persze a Kubán és a Bodenplatte ami engem érdekel, de azok még nagyon drágák.
    Ha lemegy az áruk azokat is behúzom.