IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Én elég sokat játszottam battlefield-el (BF4), sajnos megvettem a BF1-et is, és most a PS-el is játszottam pár hétvégén, azt teljes bizonyossággal mondhatom hogy semmi köze azokhoz.
    Ha nagyon kellene választani, hogy mihez van a legközelebb, akkor a Red Orchestra és Arma klónját mondanám, a mozgás, a fegyverek és az egész harcászkodás annyira komoly, mint RO2-ben, a térkép, grafika meg inkább Arma színvonal. 4 db 4x4 km, és egy db 8x8 km-es térkép (Arnheim) van benne (A játék az op. Market Garden alatt játszódik).

Viszont ezt a játékot nagyon szigorúan csak csapatban szabad játszani, felmehetsz játszani egyedül is, de akkor is rajta kell lenni a szakasz csatornáján (van szakasz pk, akivel közvetlenül tudtok dumálni, a szakasz pk a harctéri parancsnokkal (itt olyan is van), aki koordinálja a feladatokat). Meg van egy olyan adógomb, ami a környezetedben állókhoz beszél csak, ami rohadt hasznos amikor random emberekkel futsz össze az utcasarkon és valamit beszélni akartok. Szerencsére a teljes játékos közösség hamar rászokott erre, még random szervereken is folyamatos a duma és a csapatmunka (főként angolul ugye, de szakaszon belül lehet magyar is).

A játék engine-nek egyébként egyik korábban említett játékhoz sincs köze, Unreal4 motor hajtja.