IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Mintha csak magamat hallanám! Én is néha megreptetem, mivel ha megvan csak rá nézek, hogy mi van vele ! Megvettem még tavaly a Bodenplattét örülök neki mikor kijön valami új gép, de nekem akkor is olyan érzésem van vele mintha egy nagyon nagyon jól felpecselt régi il2 játszanék! Szerintem ott baszták el mikor nem tudták, hogy mit akarnak csinálni és kinek akarják azt csinálni! Most vigyék tovább mint hardcore szim, vagy inkább a tömeg kielégitése és egy kicsit hardcore és egy kicsit War Thunder. Aztán a kettő között lavírozgatnak. War Thundernek drága, a Clod-hoz mérten vagy a DCS -hez mérten pedig eléggé leegyszerűsített repülési modell és kissé könnyedén vett motor kezelés!
    Amúgy van hangulata mégis, én is inkább offline használom. A multiban valahogy mindig a ruszkik jönnek ki jól, ki érti ezt?!