IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Az F-4 Tropról sok mondanivaló nincs, az alap modell nagyon jó állapotban volt, alig pár dolgot kellett kijavítani, hozzá kellett adni a trópusi kiegészítőket, és ma már elkészült rá egy sivatagi festés is. Most dolgozok a kiegészítő fegyverzeteken, póttank tartó, szárnyágyúk, ilyesmik. Meg a kabinbelsőbe betenni azt a pár dolgot, ami a trópusi változatban volt csak. Aztán jön majd egy nagyobb project, a kabinbelsőt is át akarom festeni teljesen, a mostani nekem nem tetszik, túlságosan ugyanolyan mint a CloD-os Emil kabinbelső (ez az oroszos agyonkoptatott festett részektől kész vagyok, 20 éves gépek sem néznek így ki, nem hogy 1-2 hónapos használat után...)
    Azzal talán nem lövök le nagy poént, hogy normális rendereket is elküldtem már a srácnak, aki összeállítja a dev update-eket, elvileg bármikor kikerülhet az a néhány kép, amin már normális skinnel van az F-4 Trop, és az Európai F-2 kabin. Ez majd TFS fórumon jön. Ha minden igaz...