IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Azért az eredeti fókában ülve az ilyen eldugottnak tűnő kapcsolók is ugyanolyan kényelmesen elérhetők kézzel, mint amikre rá is látsz, csak legyenek karnyújtás távolságra. Az, hogy PC-s játékban kényelmetlen látni vagy használni őket, az ott ugye nem sokat számít. :) Az a manuális kapcsoló a fókán pedig csak akkor kell, ha az automatikát akarod felülbírálni, nem pedig rendszeres használatra. Fel és leszállásnál is csak akkor állíts rajta, ha az automatika nem tartaná jó értéken a hűtővizet.
Kamov infra csapda lehet azért van fej felett, mert a pilcsi többet fogja a fejét, hogy hova került, mint a botod :D
Egyébként amit írtam, azt nem konkrét típus miatt írtam, sokkal inkább a design és a színek miatt. Ez a joy nekem nem tetszik, egyszerűen azért mert ww2-es szimekben német típusokkal repkedek, és azok kabinja teljesen más stílusú. Az automaizálzság miatt ráadásul sok tengelye és kapcsolója tök felesleges is lenne. Német gépeken vagy nem igényelnek kezelést, vagy teljesen másképp kell működtetni azokat.