IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Hát őszintén megmondva csalódtam a nem össze vissza dobált gombos német tervezésben egy kissé. A második világháborúból a német gépek közül az FW-190 a kedvencem. Láttam,hogy a DCS-ben lemodellezték a D9-es verziót. Na mondom milyen klassz, végre realisztikus irányítással, indítási procedúrával,klikkelhető kabinnal elkészült egy ilyen. Elkezdtem nézegetni róla videókat. Indítás,kigurulás, felszállás leszállás. Mondja a videót készítő ember,hogy guruláskor állítani kell a hűtőt,és leszálláskor is, de hogy ezen kívül egyébként minden szuper jól automatizált. Na mondom nézzük meg hova tette a német mérnök a hűtő vezérlőjét,ami később persze ki is derült: betette két műszerfalpanel közé, úgy,hogy az állítócsap félig lóg ki a felső panel alól ami legalább rezeg is repülés közben, csak,hogy "kényelmesebb" legyen kezelni :D
    Annyi logika volt benne,mint a Ka-50-esen az infracsapda vezérlőgombját, jobbra fej fölé rakni :D

Nem tudom mennyiért adják ezt, egy kicsit emlékeztet az An-2-es középső kezelőpultjára, csak az pont fordított elosztásban van,bár régebben repültem már An-2-essel. Mindenesetre úgy tippelek, hogy ez nem lesz olcsó.