IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Fogalmam sincs. Még a másik kütyüről (a két gázkaros jetekhez készülőről) sincs ilyen infó, amit tavaly jelentettek be. Szerintem nem is biztos, hogy árulni fogják valaha. Egyébként csak csorgattam a nyálam mindenféle szettekre úgy találtam meg. Ha ma kéne vennem továbbra is a Thrustmaster T16000 FCS Hotas-ára szavaznék, Szerintem ugyanaz a szerkezet van benne, mint a Warthogba, csak lényegesen olcsóbb. Akárki akármit is mond, szerintem ugyanaz a gyártósor készíti a belsejét mindkettőnek, mert úgy olcsóbb. (Korábban az egyik ismerősöm vett egy alap kamerát az egyik japán gyártótól. Kiderült, hogy a belseje ugyanaz, mint a csúcsmodellnek, nem csináltak rá külön gyártósort. Csak valami orosz oldalról le kellett tölteni hozzá a szoftveres upgradet, és voilá! :-))