IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Szia Tom!
    A Blitzről vagy a Tobrukról van valami híred, vagy infód? Remélem nem kaszálják el, mert elég nagy a csend. Tudom nem kell mindig a legrosszabbra gondolni! A Blitz a STEAMen kb olyan fele-fele kritikát kapott talán annyi embernek tartja jónak ahányan rossznak. A trollokat sikerült amúgy valahogy leállítani vagy még mindig mocskolódnak, és köpkdik a Blitzet?
    Bár ahogy nézem most Jasonék gondban vannak, súlyos csúszásban vannak a Battle of Kubánnal, már tavaly év végén ki kellett volna adni és tegnap is azt irták, hogy most már csak nagyon kis idő van a kiadásig és sajnálják a csúszást! Habár pár héttel ezelőtt itt is elhangzott a bűvös "két hét múlva" szófordulat! :-).
    A BOK -ból már csak három repcsi hiányzik a Jak 7, a Boston és a P 39 Airacobra. Képeken, videon jól néznek ki, meg talán mintha az egész játékon is javítottak volna, de mégis kicsit olyan "rajzfilm" benyomása van az embernek. Kiváncsi leszek rá, mert már megvettem még régen, tehát ha annyi pénzt beletettem akkor pár kört csak megyek vele... de nekem valahogy hiányzik a CLODnak a hangulata. Lehet ha soha nem repültem volna a CLODban akkor lehet ezt tartanám über faszánának!
    Azért írjál légy szíves ha tudsz valamit és nem hétpecsétes titok!
    Jó munkát nektek Tom!
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2018.03.13. 07:34:07