IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Nem tudom, hogy melyik HMD-t és milyen gépen próbáltad, de a felsorolásodnak a java részét csak cáfolni tudom. A műszereket zoom nélkül is simán le lehet olvasni és 100 méternél is jóval távolabb ellátni... Az egyetlen dolog ami tény, hogy az azonosítás nehezebb mert később rajzolódik ki abból az egy pixelből a másik gép körvonala. DCS-ben a kis Junoszty tévén simán megtalálom a célt VR-ban pedig az sokszor monitoron sem egyszerű...

Egy erős gépen normális beállításokkal (HMD, játék) biztosra veszem, hogy nem, vagy csak minimálisan csökkenne a hatékonyságod. Eleinte nagyobb odafigyelést igényel amíg megszokod, de az az élmény, hogy ott ülsz benne a gépben bőven többet ad mint amit elveszítesz azzal, hogy az azonosítás nehezebb.

Tegnap kipróbáltam a DCS-t VR nélkül, hogy lássam úgy milyen teljesítményt présel ki magából és olyan volt monitoron nézni mintha egy csőbe néztem volna pedig egy 27" 1440p-s monitor van előttem. Tény, hogy nem tökéletes még a kép, nincs olyan mint egy 1080p-s monitor képe de annál messze jobb mint amilyennek leírod.