IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Paladin #89298 A kabinon belül nincs bajom, minden műszert simán le lehet olvasni.
A célzás konkrétan sokkal könnyebb (saját tapasztalatomon túl a BoS userek is elég egyöntetűen így nyilatkoznak). Van valós térérzékelés, stb. Én nagyon béna vagyok, de vr-ban sokkal többször érek el találatot, sokkal könnyebb megbecsülni, mennyire kell elétartani.
Ami a célpont követését illeti: az biztos, hogy akinek van már sok gyakorlata trackir-ral és hasonlókkal, az már megtanulta, pontosan hogyan kell fordítania a fejét a másik gép után dogfightban. Én jártam úgy sokszor, hogy úgy éreztem, tudom, hol kéne lennie, de mégsem láttam ott - mert headtracking torzítása megzavart.
Vr-ban ez nincs. Nyilván, ahogy mondtam, aki gyakorlott már, annak nem ez nem jelent könnyebbséget, viszont aki nem, annak nem kell ezt is megtanulni, mert természetes.
Az azonosításban nincs vita, az egyértelmű.
Azt én sem vitatom percre sem, hogy jelenleg hátrányban van a VR használó, de szerintem kissé túl sötét képet festesz róla :)