IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Végülis csak azt nem látod mi történik a kabinban, és a kabinon kívül. De érzésre tökjó
    Ok, akkor annyival kiegészíteném, hogy olyan körülmények közt ahol mi használnánk, oda még alkalmatlan. Műszereket szarul látni, egy vízhőfokot fokra pontosan, vagy mondjuk a mesza stoppert, vagy hogy hol áll a lünetta te tuti nem mondod meg anélkül, hogy rázoomolnál (arra meg nem mindig van idő). Nekem a gépek azonosításával is gondom volt ilyen felbontáson, elsőre megmondani, hogy jön vagy megy, de még a célzással is (én nem szoktam bezoomolni lövésnél, a normál nézetből lövök és ott gyakran összefolyt a gép pixelei meg a revi pixelei). 100 méternél távolabbra használhatatlan volt. Az észlelhetőség csapnivaló, az egyetlen dolog amiben sokkal jobb, hogy közeli légi harcban hozzád képest jobban érzékeled a másikat, mint hagyományos monitoron. De ez meg édeskevés, ha valami fullreal szerveren próbálsz vitézkedni olyanok közt, akik az elmúlt 15 éveben il2-vel repkedtek . Örömrepkedésre, repnapozásra, amikor sem a körülötted lévő dolgokkal sem a kabinban történő dolgokkal nem nagyon kell foglalkozni, oda lehet, hogy már ma is tökéletes.