IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #89194 Tele a youtube oktató videokkal Bettly.
Én a wolves of steel mod packot ajanlom hozzá anélkül felesleges is próbálkozni.
Az a legujabb hivatalos javtása a játéknak, és azt kell mondanom végre rendberakták.
Ezzel a Mod packal talán még az SH3-nál is élvezetesebb a cucc,bár az instalállás kicsit hosszadalmas.
Egy gond van vele, a Steames verziót nem igazán szereti. Álltólag meg lehet oldani, de nekem dvd verzió van így nekem nem volt gond.
Scapa flowban az elején semmi keresnivalód, ha nagyon erőlködni akarsz akkor szigoruan éjszaka és lehetőleg szar időben osonj be úgy ,hogy a deck viz alatt van( vigyázz az akadályokkal!). Lődd ki a rombolót és iszkiri kifelé, ha bent maradsz előbb utóbb megtalálnak.
Sok szerencsét!
Ui: most látom,hogy az angol nem erősséged... Ez esetben én azt mondom engedd el ezt a játékot mert csak szopni fogsz vele, nagyon elvetemültnek kell lenni ahoz,hogy ezt valaki realisztikus modban élvezze...
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.01.23. 21:09:33