IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bettly #89185 Sziasztok ...fel tudom fogni hogy egy evben egyszer ketszer elo allok vm.fele hulyesegel ,foleg ha meg nem is ide tart,csak szimulatorrol van szo
Silent Hunter5 , a forumjuk totalisan meghalt ....oda mar mind irhatok ..annyi , az az igazsag hogy itt mindig megvolt a segitseg......esmet megprobalom a forumot mar elejetol vegig jo parszor atolvastam de meg mindig nem vagyok tisztaba sok mindennel ,foleg a jatekmenettel. LeonSilver -t fokepp ha meg emlekszik megkernem hogy segitsen de masoktol is jol jon a segito valasz....meg egyszer ezer bocsanat ,otszor kezdtem meg a jatekot.....nincs is kedvem hozza........tehat Steames valtozat modolva Open HorizontII 2.5 ugy ertettem ez valtoztat a kampanyon .par keves mod , nem minden modot bir meg a steames valtozat....carrier kezdeskor terkepen kivallasztom a kuldetest ;request mission; van adva egy kampany pl Coastal Waters - itt van ot kuldetes ..az elsot mecsinaltam Baltic Operation ,visszamentem , vagy elhajoztam a radion kapott uj kikotobe End Patrol ...de hoppa tenyleg meg kell vegyem a torpedokat?? csekely 15000 t. utan nem sok pontot kaptam,ez lenne egyik kerdes. vagy elcsesztem valamit? Minel nagyobb realism-ba tolom ugy kapok tobb pontot? vagy semmi koze Scapa Flow-ot mrg sem tudom kozeliteni az obol elott sok a rombolo lemerulok mire be erek felszinre kel jonnom muszaly Co2 meg az aku fogytan ..ki is nyirnak semmi perc alatt.....kikapcsolnam ezeket de mar tul arkados ...ennyi lenne Kerek elnezest es Koszonom
sile