IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #89086 Nos, megvan a megoldás a launcher.exe hibára nálam. A lényeg ebben a cikkben van leírva:
Furcsa hiba a 7970 OC kártyákon
A lényeg: a default órajelen futtatva a 7970-es gyárilag overclockolt kártyák fagyást produkálhatnak bizonyos körülmények között. DE, ha az ember CSÖKKENTI vagy NÖVELI az órajelet, akkor a hiba minden átmenet nélkül megszűnik. Szóval nem csináltam mást, mint az ATI beállításoknál a Blitz-re vonatkozó órajelet felhúztam egy kicsit a gyári 925 MHz-ről olyan 970-975 (nem a pontos érték a lényeg), és azóta már 6-8 órát játszottam minden probléma nélkül. Úgy, hogy van amikor a kártya tartósan 99 százalékon van terhelve, de nem omlik össze! A hőmérséklete max 75 fok. Ezt se hittem volna, hogy ez az ok. :-D