IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Gundark
    Pár napja esett meg velem hogy egy reptér támadása közben (messzer g6-os)"kicsit" alacsonyabbra jöttem mint kellett volna (hö azé alacsonytámadás nem? :) egy parkoló gépet szórtam az összes fegyverből, mikor az előtte parkoló teherautók is kaptak belőle (egy tartálykocsi is volt :) Mikor megláttam hogy a nyomjelzők belecsapódnak már gondoltam hogy báz lesz, de pont felette voltam mikor elszállt. Egy darabka teherautó a kabin mellett suhant el :) Egy pillanatig mindenhol lángokat láttam, aztán felmértem a károkat : A függ vez kb 20%-a marad meg, a bal szárnyban egy emberes lik, természetesen a kormányfelület sehol, a motorból ömlik a füst alig látni előre, a törzs hátsó részén átlátni :) No nem vitt haza, de a front túloldalán egy tisztásig (megfigyeltem már hogy amikor kényszerleszállásra keresek helyet csak erdők vannak :)) elhozott. Amikor megállt a gép a földön, elkezdett lángolni :) Akkor már szaladtam :)