91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#8831 Azt h tom megcsinálni h a test runwayra rakjon ki engem? mert eddig csak mellé rakott,ugyan ez volt az anyahajónál is,a test runway 4az mit tud??? az 1az betonos a másik kettő(2-3) az meg lemez a 4meg nem tom mi... -
Lebowski #8830 vegyük költői kérdésnek :) -
#8829 izé az a G:) -
#8828 abba nem 37es volt? -
Lebowski #8827 hogy ne bukjon orra esetleg ha gyorsan menne.így egyből a hasát éri és azon siklik.úgymeg nagy a valószínűsége hogy felborul ammeg nemjö hameg egy repülő van rajtad... :) -
Lacusch69 #8826 Vízreszállás... -
#8825 Valosagban miert robbantottak le? o.0 -
CrazyCharlie #8824 "D--" = "D-5" -
CrazyCharlie #8823 A D--össel még nem repültem. Tényleg 20 mm-es gépágyú van benne? -
CrazyCharlie #8822 Jogos. Teljesen jogos. -
Lebowski #8821 maaarha.stukának nemkell lerobbantani a kerekét.mutass mégegy olyan gépet amelyiknek olyan erősre van megprogramozva a futóműve mint a stukáénak. az lehet hogy a valóságba lerobbantották de ebben nemkell... szépen 160al odapöttyinted a földhöz és ott is marad. amúgy én 300al gurultam vele multkor. mmint levegőből vittem le talajszintre és nem felszálláskur ugye...és semmi baja. egy hídon, vagy egy tankon simán le lehet törni a futókat, de utána marhajó vele dogolni. pláne d5össel aminek 20as van a szárnyában és sok :) nomeg hátra is lehet vele lőni uh kész tutti az a gép. csak ne nagyon hagyd magad eltalálni ;) -
#8820 yaya de más géépel is de minden gépnek lekéne tudni szállni 1 útra -
#8819 Erősen odacsapod a földhöz:)) Garantáltan letörik:)) De miért zavar,hisz stukával le lehet szállni egy rétre. -
CrazyCharlie #8818 Még kérdés. Stukával repülök és kényszerleszállást kell csinálnom. Hogyan kell lerobbantani a Stuka futóművét? -
#8817 oks, köszi! akor nálam se lesz gond!
(nem azt használom ami az aláírásomban szerepel -
#8816 én is azért kérdeztem, mert pl operation flashpointban, FS:SDOE-ban is mellékelve voltak a kampányokhoz az addonok amikre szükség van (ill ha nem akkor leirta, h miket kell letölteni) -
#8815 nem,hiszen ez csak egy kampány . Szerintem megy minden il 2 vel. -
CrazyCharlie #8814 Her Laca
Nekem is tetszik ez a Royal HuAF 1944-45-ös kampány. Nekem az 1.22 v FB van meg. Nekem kell hozzá letöltenem v.mit? -
CrazyCharlie #8813 Köszi! A 4. pontot úgy értem, hogy a DGEN-es kampányok (már a németek) ált.Lvov 1941-el kezdődnek. De láttam, hogy itt akár Poland 1939-et is be lehet állítani kezdetnek. Beállíthatom pl. ezt, vagy kell hozzá letöltenem valamit? A másik kérdésem, hogy végigharcolhatom a háborút '45-ig a DCG-vel is? És még idevonatkozó kérdés, hogy az idő előrehaladtával megjelennek az újabb típusok. Hogy ezekkel is repülhessek (típusváltás) ezt is a sqardon editorral kell megcsinálni?
-
#8812 Ja és a zene:))) Karády Katalin.oh Hamvadó cigaretta vég. Meg tök jók a képek is. -
#8811 Szerintem az elején mindenkinél beszaggat,bár a legmodernebb pc nem áll a rendelkezésemre:))
Nekem egy 3200 as barton,1GB ram ,6800GT,Meg sok és nagy vinyók. -
#8810 -
#8809 Írtad h kell vas alá, megkérdezhetem, hogy milyen paraméterei vannak a Te gépednek? -
Lacusch69 #8808 Akkor csak jojó... -
#8807 Meg ne rettenj meg ,a bombázó kötelékek látványától. Nagyon történelem hűen van meg csinálva. -
#8806 Nem ,hacsak a patch -et nem rakod fel. Be másolod a könyvtárakat oszt ennyi. -
#8805 nekem a 46van feltelepitve, kell valamit még hozzá rakni?
-
#8804 Ja ja . Ez egy komoly munka. Érdemes meg nézni a repterek forgalmát stb. Ne csodálkozz ha az elején kicsit akad ,igen sok az objekt. Még az apátság is oda van téve:)) Mármint Tihanynál. -
#8803 Her Laca, Trucker39: Köszönöm!
ez rögtön megtetszett, amint hazaérek kipróbálom!
-
#8802 http://www.airwarfare.com/Sims/FB/fb_campaigns_vpmedia.htm
Itten van magyar vonatkozású. -
#8801 Javasolnám, hogy az alábbi linken nézz körül.
Itt találtam, magyar vonatkozású küldetés csomagot is, ha jól emlékszem.
Campaign -
#8800 Sziasztok!
Melyik kampányban lehet harcolni a nyugati fronton?
ha németekkel v a fehérkeresztesekkel vagyok mindíg csak oroszok ellen kell menni.
valami jo német kampány kellene, amiben nehézbombázók ellen küldenek stb
de mégjobb lenne ha a Magyar légteret védeném a szövetségesekkel szemben (USAF, RAF és ruszkik ellen)
a 46 van meg!
Üdv! -
neuro #8799 1. a squadron editorban beállítod az aktív századnak hogy stukával repüljön
2. nem
3. igazából semmit, de érdemes lehet a skill-eket, az action radius-t, a squadron density-t
4. ezt nem értem teljesen
5. lásd 1. pont
a lowengrin.com-on a letöltések között van egy teljes kézikönyv érdemes elolvasni -
CrazyCharlie #8798 OK, sikeresen generált egy kampányt, amit már ki is töröltem. Lenne még néhány kérdésem:
1.Hogyan lehet Stuka-kampányt generálni?
2.Vagy csak vadászt lehet?
3.A rengeteg beállítási lehetőségből mik azok amiket feltétlenül át kell állítanom?
4.Csak olyan kezdéseket(helyszín,évszám)állíthatok be, mint amik az eredeti játékban is benne vannak?
5.Hogy kell az altípust beállítani?
Egyenlőre talán ennyi. -
Lebowski #8797 ne folyamatosan nyomd hanem finoman pötyögve. mintha ...-ot írnál. és egyszercsak megfogod találni az egyensúlyt. milyen joyod van? -
Lacusch69 #8796 Tudomásom szerint csak az ubi.com-on van még 1.22-es szerver. Jelen pillanatban 11-en (max.16) vannak rajta. -
#8795 eredeti 1.22 es verzio magyar és valamiért nemrok neten menni -
#8794 Legyen kékes zöldes mohás szinű a f.a.q mennem a szemem szinéhez és jobban beleolvadna a kornyezetbe -
#8793 egyszerűbb ha megveszed az eredeti játékot a cd galaxisban, az fel van peccselve , jáccani is tudsz vele a neten, és nem is drága
(az AEP-et is tartalmazza)
F.A.Q. -
neuro #8792 a repülők már csak ilynek - az eddigiek után nekem úgy tűnik ez a játék nem neked való, szerintem próbálkozz meg valami arcade-osabb repülős cuccal
...vagy legalábbis olvasd el a kézikönyvet és faq-t mielőtt leszarozod, mert a hiba benned van