IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    A TS miatt írtam Sanyónak, remélem szerdán már jó lesz.

Az elfelejtett controls-ra ezt írták fórumon: "Interestingly, if you just try map each controller once, note down the ID, don't save/apply and then close down Blitz, you can open your confuser file, find and replace the old id for new id in notepad/notepad++ save it, relaunch blitz and presto. It all works again.

Menj be a conrtrols-ba, csak egyetlen gombot vagy tengelyt állíts be, jegyezd le az új ID-t, NE MENTSD EL, majd lépj ki. Ezután megnyitod a confuser file-t, megkeresed és átnevezed a Régi ID részeket az újjal, elmented, és következő induláskor működni fog.

Ha még nincs feltéve a notepad++ -t érdemes feltenni, sok fícsöre van amivel sokkal kényelmesebb az ilyen kódokkal való munka mint a sima Windows-os notepad. Én is sokat használom.
    Azt azért érdemes megcsinálni, hogy ne a Program Files x86-ba hanem simán a Program Filesba installáljátok. Régen volt valami nyűgje, ha jobb klikkes menüből akartál szerkesztésre megnyitni egy fájlt, az x86 mappából nem indította el. Nemtom, hogy ez a hiba ma is megvan-e, nekem azóta a sima program files alatt van.