IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Cimbi #88919 Nos én az elmúlt 2 hétben ezt a a "best ever ever" című szuper szimulátort próbálgatam (BOS).Úgy terveztem hogy megdobom őket 200 dodóval de inkább kapnak egy negatív steam értékelést.Szerintem a Tünder helyenként jobb PL.: ágyú és annak hatásai a gépre.600-700 méteres lövések.... WTF?.A manuálban 650 km/h max. rendelkező gép a játékban 750 km/h órára képes.Ezzel nem lenne semmi baj hiszen a gép lehet többre képes mint ami a manuálban van csak ez kockázatos.A játékban ebből semmi nem tükröződik.Viszont van magyarázat amin kb. besí ..tam.
-"all dive speeds were adapted due to actual test documents and not the manual"-Erre nekünk is volt régen emberünk, úgy hívták Hofi Géza.:D A poén viszont az hogy a spit v a manuálban szereplő értékeket használja.Hmmm.... no komment.:D
Szerintem a BOS szimpla repülős játéknak túl drága, szimulátornak pedig hulladék.