IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #88836 Na nyomtam most mindenféle tesztet Wellingtokkal. A helyzet az, hogy ehhez a lövészetes témához értek egy kicsit, és ennek tudatában mondom-hogy igazad van
. Elején óriás csatákat állítottam be, de aztán egyre jobban szűkítettem, mert potyogtak a meszák mint állat.. A vége 4 vs 4 mesza vs wellington ace fokozaton, hogy a 100%-ból tudjak kiindulni. 5-5x szembe támadásnál 450km\órával, minden esetben találatot értek el rajtam, úgy, hogy mi is kötelékben voltunk. Én is mindig amúgy
. Aztán amikor 1 vs 1 lett, feltűnt az, hogy a hátsó lövész masszív 10 sec+ sorozattal, enyhe fordulóban végig tűz alatt tudta tartani a meszát úgy, hogy kb 2 másodpercenként találat is ment a gépre. Mindezt minimum 300+ méteres távolságból. Na ha azt mondjuk, hogy az ace azt jelenti, hogy a világ 10 legjobb puskása, akkor talán reális
, de a vadászgépeken akkor messze nem így számítják! Szóval igen, túl jók a wellinton-többit nem teszteltem-lövészei. Ha a lövész szintet lejjebb veszem, akkor sem lesz sokkal rosszabb. Mondjuk rokit még nem próbáltam.