IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Én épp gépet váltottam még a tesztelés alatt, nem tudom megmondani, hogy a korábbi konfigon mennyire futott volna jól. A directX 11 és a 64 bites exe mindenképp segít, de közben új grafikai elemek is be lettek rakva. A fák például már nem kapcsolhatóak ki, mivel kellenek az ütközésmodellhez. A jobb stabilitás, és hogy recegés nélkül fut nem feltétlen jelenti azt, hogy gyengébb hardware kell alá. Egyszerűen a teljesítmény kiegyenlítettebb. Ezért is írtam le lejjebb, hogy miket kell lekapcsolni, ha valakinek fps gondja van (még én is lekapcsoltam néhány dolgot 7700K proci és 1070-es kártya konfiggal)

Buildings Amount - Unlimitedről Mediumra. Csak ez az egy kapcsoló a gépemen 40 fps-t hozott. Nem csak London fölött, Le Havre fölött is.
    Távoli statikus objektumok árnyéka - ez is sok fps-t javít, ha be van kapcsolva az még erős gépen is recegést okozhat.
    SSAO - nincs igazán hatása a képre, valamennyi FPS-t hoz ez is
    Az extended clouds nagyon szép, de felhős időben is simán kirakja horizontig a felhőket - értelemszerűen gyengébb gépeken ez is gond lehet.

Ezen kívül:
    Epilepszia szűrő - aki nem epilepsziás, az kapcsolja ki.
    És a difficulty beállításokban mindenképp kapcsoljátok ki az anthropomorphic controlst