IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #88686 Urak, a leírtaknál jobban nem tudom kifejezni magam és a releváns érvekből is kifogytam, ismételni meg nem akarom magam. Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett, de érdemben nem tudok többet tenni ez ellen, szóval én is lezártam! :)
@Tom: Nem vettem magamra, csak az idézet mondat nem következik a mondandómból, erős túlzásnak, ezáltal igazságtalannak véltem. Egy szóval nem gondolom, hogy a faszi ártatlan, vagy nem köszönheti magának is azt ami történt, de a végeredményhez kellett a rendőr is. Na most a részeg hülye az részeg hülye, a rendőr meg rendőr. A véleményem szerint a rendőr feladatában az is benne van, hogy a részeg hülyéből csak akkor legyen halott hülye, ha végképpen nincs más lehetőség. Amit láttam és amit hallottam abból nekem az jött le, hogy ennek nem így kellett volna végződnie... hogy ez lett a vége, az minimum 50-50.
Most meg mennem kell Vámpírnaplókat nézni...