IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Igen, a gyereket egyetlen dolog miatt lőtték le, mert hátranyúlt. Már a négykézláb kúszás is teljesen más volt mint amire utasították, de ott végig látták a kezét.
@Solt
"-Akkor ennyi erővel a bejelentő is felelős, mert pontatlanul jelentette, hogy hányan vannak a szobában?
- Jaj Tom, kérlek ezeket ne... vagy legalábbis velem szemben ne! Köszi! ;)"
Nem értem miért veszed magadra, ez szerintem egy teljesen valid kérdés. A rendőrök azért izmoztak még vele, mert úgy tudták, hogy legalább egy társa még van valahol, a folyosón vagy a szobában. Eleve téves info alapján intézkedtek. Fogalmuk sem volt róla, hogy az a "társ" fegyveres-e, és lesben áll-e valahol. Ez legalább annyira ok, mint hogy triggerhappy volt a rendőr vagy sem... sztem.
Én azt is minimum furcsának tartom, hogy a faszi rokonai most 75 millió dollárra beperelték a szállodát IS! Mert mindenki más hibás, csak az a szerencsétlen részeg hülye nem az?