IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Ehhez röviden annyit fűznék hozzá, hogy elsiklasz pár dolog fölött: Ott tényleg bárkinél lehet fegyver.
    2 hónapja voltam kint austinban és elmentünk lőni. Beszélgettem közbe a boltban az eladókkal (a lőtér igazából egy fegyverbolt) gyakorlatilag egy érvényes vízum és egy lakcim igazolásal simán vehettem volna bármilyen fegyvert.
    Képzeld magad a szituba: Kihívnak erre a riasztásra 2 dolgot tudsz: egy: ebben az országban BÁRKINÉL lehet fegyver. kettő: évente átlag 80 rendőrt nyírnak ki ebben az országban. Mármint 80 rendőr hal bele a támadásba, mert megtámadott rendőrből van szerintem heti 80 is.
    Otthon vár a gyerek meg az asszony. A tag nem tiszta, nem azt teszi amit mondanak neki majd hirtelen a háta mögé nyúl.
    Azt se várnád meg ,hogy eltünjön a keze a háta mögöt már egy tárat bele is toltál.
    Amikor a saját életed a tét akkor nem variálsz meg adsz második esélyt egy totál zavart embernek.
    Szar végignézni,hogy kinyiratja magát a tag, de a rendőr jogosan lőtt, nincs mit szépíteni a srác kiérdemelte a darwin dijat.