IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Az elejétől fogva a viselkedése, a testbeszéde, a válaszai mind arra utalnak, hogy nem tiszta, a térdelést is alig tudja megcsinálni. A rendőr még meg is kérdezi tőle, ha jól értettem, hogy részeg-e (gondolom ő is látja rajta), amire egy katyvasz igen a válasz. Gyakorlatilag sírva kéri, hogy ne lőjenek, totál pánikban van már a végén. Ezt megelőzően viszont 2,5 percig mozdulatlanul fekszik úgy, hogy előtte mindent megtett amit kértek... ezek így egyben tényleg olyan ismertető jelek amitől veszélyes lesz valaki?

Ennek ellenére tegyük fel, hogy megjátssza a részegséget és ez csak műsor volt. Abban a pózban amiben agyonlőtték kire lett volna veszélyes akár szín józanul is? Három fegyver csöve szegeződik rá, nincs rajta mellény, bőven "ráérnek agyonlőni" akkor, ha már látják mi van nála. Már látszik az üres keze, amikor a rendőr tüzet nyit!

Nem ragoznám ezt tovább, mert leírtam már az érveimet, de a lényeg az, hogy nekem ezt így nem veszi be a gyomrom. Lelövi mert megteheti, de egyáltalán nem úgy néz ki, hogy igazán szerette volna ezt elkerülni. Ha kabát van rajta és nem látszik mi van alatta, ha rájuk néz álló vagy térdelő állásban és úgy nyúl hátra, az elejétől nem együttműködő, vagy elkezd szaladni feléjük egy szavam nincs.

Egy zavarodott részeg marha egy szál pólóban bizonytalanul mászik négykézláb három rendőr felé úgy, hogy az arca a föld felé van... hátranyúl az egyik kezével, már teszi vissza a földre amikor lelövik. Nincs tűzharc, nincs káosz, nincs semmilyen mozgás és a tag nyugodtan feküdt egyszer már a földön, 2.5 percen át. Az a rendőr aki egy ilyen szituációt nem lát át, vagy csak így tud kezelni, az rosszabb mint a teljesen kuka Kovács főtörzs, mert az csak önmagára veszélyes, másokra nem.

Akkor ennyi erővel a bejelentő is felelős, mert pontatlanul jelentette, hogy hányan vannak a szobában?

Jaj Tom, kérlek ezeket ne... vagy legalábbis velem szemben ne! Köszi! ;)