IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ne noszogasd őket, nem akarok nagyon a részletekbe folyni, de nem tudom, hogy
    - beta tesztelés után Colandernek mennyi munkája van vele.
    - nem tudom, hogy másnak mennyi munkája van olyan dolgokkal, ami nem feltétlen a programozáshoz kötődik. Pl valamelyik nap Mike még a manual-t kalapálta, mert a 2011-es kicsit már -khmm- elavult.
    - nem tudom, hogy az 1C-nek mennyi idő kell ahhoz, hogy ezt normálisan elrendezzék, bejelentsék, nem ütközik-e nekik valami nagyobb bejelentéssel (értelemszerűen mi nem akarjuk egymás elől elvenni a show-t).
    - és azt sem tudom, hogy ha minden rendben van, mennyi ideig tart Steamen átfuttatni a doglokat, ők mit ellenőriznek rajta, mikor kerül fel a szerverre.

Ezért nem fog senki előre dátumot mondani. Ha már ennyit kibirtunk (én sem repkedtem már ATAG-on hónapok óta, csak alpha, beta és RC különböző változataival) ez a pár nap már nem oszt nem szoroz.