IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ezt a telefont néztem én is, nagyon ötletes az e-papir hátlap. Kár, hogy itthon nem kapni. De az is igaz, hogy nem ők tervezték a processzort vagy a kijelzőt sem, de ügyesen legózták össze az amerikai, koreai, tajvani vagy épp kínai alkatrészeket :)
Az oroszok nagyon sok jó cuccot csináltak, én a háborús cuccaikat sem nézem le, stratégiai szempontból nekik az egyszerűbb megoldások voltak a jobbak. Amiben gyengébbek, az az elektronika. Űrkutatásnál maradva, a Szojuz egy remek rendszer, nem véletlenül az a mentőkabin sem az ISS-en. A Progress azonban csinált már meredek dolgokat, több el sem jutott ilyen-olyan okok miatt az ISS-ig. Volt amelyik a Mírnek ütközött, nem kis galibát okozva.
Szíriában a repülőgépek fegyvereit látni, hogy kb USAF vietnám szinvonal. Buta bombákat szórnak szőnyegben, mert falura jó az is, de a TGP-vel nézett városrész közelében sem esett le egy sem. Vicces volt, asszem Su-24 kabin fotó, gyorskötözővel a műszerfalra erősített Garmin GPS-el (kép). És ezek mai történetek, amikor NATO gépeken már nem is látsz mást csak gps vagy lézer vezérlésű bombákat (lehet, hogy más a filozófia is, a járulékos veszteséget komolyabban veszik a NATO-nál mint az oroszok), és akkor még F22, F35-ről és azok fícsöreiről nincs is szó. Ebben azért elég nagy a lemaradásuk még a legutolsó szuhojokkal is.