IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #88460 Topival annó beszélgettünk .Meg van egy srác annak nem tudom a nevét de ő sem repülhetett utána. Amúgy biztos vagy te abban,hogy soha nem hibásodott meg orosz katapult? Csak kérdezem.
Osztán. Kár ezen rugózni én asszem . A különbség közöttünk abban van,hogy te elhiszed amit akár szakemberek is írnak a közvéleménynek ,én meg nem. Egyik nációét sem veszem készpénznek. Konkrétan azt se hiszem el amit kérdeznek. Szóval a lényeg,hogy meglepődnék ha egy olyan nemzetnek akik elmentek a holdra,a marsra nem lenne eltéve ,legyártva ,leponyvázva értsd ahogy akarod valamilyen eszközük amivel ha köll akkor mindenkitől függetlenül kiruccanhat . Hogy mit mondanak a közönségnek az egy más dolog. Szerintem.