IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #88459 A katapultálás függ attól,hogy eleve kinek milyen a gerince. Van akié kibír egyet, van akié többet. Szabó Zoltán pl 29-esből katapultált, és nem repülhetett tovább,viszont Szabó zoltán ülése nem hibásodott meg, ellentétbe a Martin-Bakerrel. Az hogy valaki mennyi katapultálást bír ki leginkább akkor dől el, amikor azelsőt végrehajtja. Pesze van egy gerincröntgen vizsgálat de az sem garancia arra,hogy több katapultálást is kibírjon az ember. Egy katapultálásnál 18-20g-t kap a gerinc, ez ülésgyártó gyártó független,ez kell ahhoz,hogy a megfelelő idő alatt biztonságos távolságr kijusson a gépből a pilóta. A különbség az,hogy az MB ülés nem működött megfelelően( nem választott le normálisan).
Én három magyar pilótáról tudok aki katapultált 29-esből: Bodrozsán László, még kint a kiképzés alatt, Szabó Zoltán, és Peszeki Zoltán. Mindegyiküket ismered? Vagy van még valaki?
Rakéták? Milyen sűrgős dolog miatt kellene kijutniuk, amire nem elég a Szojuz? Milyen letolt gatya? A 2-3 év nem az én véleményem, hanem szakembereké akik értenek is hozzá. Vagy tényleg azt hiszed, hogy kiszednek egy űrsiklót a múzeumból és hipp-hopp indítják is?
SLS az amerikai űrkutatás jövője, az Orion űrhajó hordozórakétája.
Nemrég jelentették be, hogy 2020-ra csúszik a rakéta első startja, ne haragudj, de az akárhogy számolom, nekem bizony 3 év.
SLS