IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #88458 Értem. Őőőőő .A 29 ben az van volt? Mármint ülés? Mert én meg ismerek olyan pilótát aki kattintott 29 ből oszt azóta sem repülhet. Sőt többet is.
Tetris? Az valóban egy komoly dolog de tényleg.
Raketa. Szóval szerinted egy USA most letolt gatyával ácsorog ,és ha valami sürgős dolog miatt hirtelen ki kéne ruccanniuk akkor csak néznének mint hal a szatyorban?Ez most komoly? Amikor lezsírozva állnak a kivont repülői a sivatagban 1000 számra (biztos ami ziher alapon) nincs raktáron egy szivarjuk? Űrrepülőről nem is beszélek.Mert azok olyanok . Az,hogy te szerinted nincs az nyomós érv ám.Legalább akkora ,mint,hogy szerintem meg van.:) De mondtam én nem vitatkozom ezen,mert nekem tök mindegy ,van aki ezt van aki azt magasztalja.