IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LacAI
    Biztos így van ahogy mondod.
    Mondjuk Braunt azért nem vitték mert az okosan inkább nyugat fele tendált. Ha megtalálják én biztos vagyok benne,hogy nem németországban öregszik meg. De vittek helyette mást. Nem keveseket.Csak azok a másodvonalbeliek voltak.Ki a bánat akart az oroszokhoz "emigrálni" Koroljovék nem voltak buták ezt nem mondom,de akkor is a V2 volt indennek az alapja náluk is. Ahogy a 262 es volt az első sugarasuk is. Van valahol egy kép,veres csillaggal szép mig felirattal:)
    Az ,hogy valamit tovább fejlesztenek a szememben nem nagy dolog. Katapultülés? Ez ugye most vicc? Mert most az a "leghatékonyabb"
    Legyen. Hány cég veszi tőlük az ülést a gépeikbe? Nem tudom,csak érdeklődöm.Ha annyira jó ,gondolom kapós is,már nincs hidegháború.
    Én nem vitázom ezen amiket mondasz ,de én nem látom az úttörő munkát semmiben amit csinálnak. Vagy egyszerűsítenek,vagy tovább fejlesztenek valamit ,alapvetően mi a retket tudnak önállóan felmutatni?

Hogy szerintem meg mit tudnak az Ámerikaiak ,tök mindegy is,de ha te úgy gondolod,hogy nem dobnak össze egy rakétát vagy bármi mást ami kiviszi őket záros határidőn belül ha kell nekik akkor asszem maradjunk is ennyiben:)
    Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.11.26. 13:40:50