IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bettly
    Szep estet kivanok neha meg en is irok de csak ha baj van ,egy kis offot kernek itt mindig megkaptam a kisegito vallaszokat, a minap egy osregi jatekot szimet vettem elo Lock On Modern Air Combat Flaming Cliffs 1 a regi idok kedveert,tudom nagyon regi jatek......ez jott ram de win.10-en nem megy,lehet meg emlekeztek install utan mindig meg kellett etetni a fc1 cd-vel es sot harom hetente is de most nem ismeri fel. xp-n ment valamikor,nem tudom mennyi koze van e operacios rendszernek,van e esetleg mas megoldas,vagy tegyem vissza a helyere meg egy par evig,erdekes az alap jatek fut rendesen.......cd-beteves utan v.fele errort ad ki,,,,,,,amugy sem lesz vilag vege ha nem is fog menni ...megprobaltam Koszonom uraim