IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #88370 Én nem írtam le őket. De mikori a La7? És a spit ,a P51? Fóka?
A La7 44 közepétől kezdett megjelenni. Jó előtte volt a LaFN. 45 re vége lett mindennek.Volt egy év amíg tevőlegesen szerephez jutottak. Ráadásul egy meggyengült ellenfél ellen már amely egyszerűen számbelileg is vicces helyzetbe került velük szemben. Kíváncsi lettem volna,mondjuk mit produkáltak volna az USA légiereje ellen a lavorok amikor azok a nagy bomber kötelékek 8-10 ezren körülvéve pónikkal megindultak volna ellenük.
Én csak azt mondom,hogy mire egy jó gépet összeraktak addigra elszállt felettük az idő. Már mindenki a csöves korszakra gyúrt még az Amik is addigra.
Én nem nézem le az oroszokat soha de az biztos,(mint egy öreg pilóta II.VH,ismerősöm mondotta annó) a szamováron kívül ezek maguktól semmit sem találtak ki. De mint utólag kiderült a szamovár sem orosz találmány:)
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.11.25. 09:08:18