IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LacAI
    Nem kel itt nagyon agyalni. Meg kell nézni,hogy az orosz (Szovjet) légierő mennyi gépet vesztett azokból a csodálatos repülő masinákból,és azt is ,hogy a németek mennyit. Ok nézzük csak a lelőtt gépek számát. Nézzük csak a a lelőtt vadászok számát. Szóval fa ide fa oda az megmutatja,hogy mik voltak az erőviszonyok a technikában.Persze pilóta függő is a dolog,no de a németeknek is voltak tapasztalatlan pilótáik,és ha egy dörzsölt orosszal kerültek szembe akkor azoknak is sanyi volt.Az se véletlen,hogy az orosz ászok sokszor jobban szerették az Ámerikai gépeiket.
    Régebben Tom mutatott egy írást ahol orosz pilcsik meséltek a háborús tapasztalataikról kendőzetlenül. Sok esetben a frontra nem tudták átrepülni a remek fa szerkezetet mert széthullott. Meg eldeformálódtak,meg ilyesmik.Mondjuk amilyen számban és ütemben fogytak olyan nagyon nem kellett attól tartaniuk ,hogy javítani kell ezeket. És én evvel nem az orosz pilótákat ekézem,mert szerintem semmivel nem lettek volna rosszabbak ha megvan az adott technika is nekik. Én ezért szeretem az Angliai csata időszakát.Két iparilag fejlett ország fiai ,azonos technikai feltételekkel mérkőztek meg,ott nincs mese.Nézzük csak meg a Lengyeleket .Remek pilóták ,remek teljesítménnyel,ahogy megfelelő cuccot kaptak meg is mutatták,hogy nem alávalóbbak senkinél. Vagy a Magyarok.Ahogy lett BF és a retek olasz vasakat kukázták ,rögtön lettek eredmények is.Eleve nem is értem,hogy a RE 2000 et ,hogy engedhették ki a frontra, ki volt az a balfék akkortájt aki kitalálta,hogy olyan kell nekünk.
    Szóval ez a balance dolog lévén játékról van szó sajna elkerülhetetlen bizonyos területeken. Mégis ki akarna Jak ,meg Lavorral na meg MIG el kóricálni,ha boldog és boldogtalan lelövi?

Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.11.24. 09:20:44