IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #88345 Igen szerintem is, azt kicsit túltolták, olyan Hollywood jellegű. A CLODban ez is jobb, szerintem élthübbek a füst es az olajfolyás. De ezen még javithatnak...
vagy nem. A sérülés modell az valoban furcsa ebben a játékban. Mikor szóvátették akkor talán azt mondták, hogymivel az orosz gépek több fát tartalmaznak, ezert van, nem tudom mi összefügges van. Én ugy gondolom, mikor valamibe belelősz 3-4 db 20 mm gépágyúlőszert annak nagyon elrontod a napját. Aztan ez a ballansz miatt van vagy másért nem tudom, gondolom szarul esne az oroszoknak, ha mindig szetesne alattum a repcsi. Én inkabb valósághűbbnek tartanám ha online játekbn vagy a csatákban a gepek számával ballanszolnak mint az a valóságban volt, kb 30-70 %, 30 nemet és 70 ruszki gep, vagy valami ilyesmi. Remelem nem mondtam nagy hülyeséget.