IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Hidd el tényleg sokat javult. Bár eléggé láma vagyok a dologhoz, nekem eddig etalon volt a CLOD, vagyis mindent hozzá mértem. Kissé kezd hozzá idomulni, de olyan nagyon nem látom át a témát mint például Tom, vagy még páran, de tényleg kezd javulni a dolog, persze alátámasztani mérésekkel nem tudom itt pusztan csak a "fun factor" van.
    Én ugy érzem hogy mar többször elhangzott, hogy a CLODban a legjobb dolog, hogy kb. azonos teljesitmenyü gépek forognak egymással. A BOSban persze nem, es gondolom kicsit belenyultak a fly modelbe emiatt. Vagy kitudja. A legnagyobb gond az tényleg a foka és a messer furcsa repülese volt, amelyet valamelyest javítottak.
    A bodenplatte az talan az aranyközepút, kb. hasonló teljesitményü gepek. Aztán majd meglatjuk. Persze azért én még mindig a CLODhoz mérem a simeket.
    :-)