IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Kurfürst
    Én részemről sosem értettem azokat, akik 9000-en várják hogy valaki feljöjjön oda és hátrányból harcoljon vagy ha lenn marad, akkor rárepüljön. Pontosabban értettem, de rettenet unalmasnak tartottam. Oké, amennyit repültem Cloddal ott végig ez ment, de ott legalább annyi értelme volt hogy mentek bombázók is 5-6000-en akiket védeni kellett. Itt nem hiszem hogy lesz ilyen, radásul DCS-ben meg eddig mindenhol máshol is vidáman kergetőznek a népek földközelben, típusfüggetlenül.

A Bodenplattéban erősen úgy tűnik, hogy nem lesznek bombázók meg bombázóküldetések (max. néhány kósza Ju 88 meg B-25), ami még meg is felel a történelmi valóságnak, elvégre a nehézbombázók 95%-ban a hátországban támadtak célpontokat, nem Belgium fölött vagy a német határon. Az ardennekben pedig ugyanaz a sárgyúrás ment, mint a keleti fronton, csak nem Sturmovikkal hanem vadászbombázóként bevetett Typhoonokkal, P-47-ekkel meg Spit IX-esekkel. Ha lesz online war, nagyon magasra ezért nem hiszem hogy érdemes lenne felmenni.
    Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2017.11.21. 10:09:34