IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #88318 Érdekes amúgy ,hogy az ember hogy tud változni, a körülményei mennyire befolyásolják az adott időtöltését.
Ha valaki akkor asszem én rengeteg időt seggeltem a monitor előtt ,és mindig megvettem az aktuális legjobb dolgokat a szimhez.
Aztán más lett az életem és azt kell mondjam egyáltalán nem hiányzik az az időtöltés.Persze ezzel nem azt mondom,hogy a múltban nem élveztem minden percét,de most valamiért olyan elpocsékolt időnek érzem.Bár az is igaz,hogy lemelózik az ember 10-12 órát hazamegy és nincs nagyon kedve már semmi aktív dologhoz,a repszim meg kikapcsol ,szórakoztat. Most,hogy azt csinálom amit szeretek ,akkor amikor én akarom,teljesen más dolgokra is tudok figyelni,mondhatni kinyílt a világ.Néha azért erőt vesz rajtam ,hogy jó lenne ,meg biztos újra elkezdek mozgolódni ,de abban biztos vagyok,hogy közel nem úgy ahogy régebben csináltam.Persze tudom,hogy sok sok időt bele kell ölni ,hogy élvezhesse az ember az ilyen játékokat ,főleg ha eredményes is akar lenni ,de a mostani fejemmel azt mondom ,hogy van ennél jobb időtöltés is:)Mármint egy PC előtt üldögélni.