IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kurfürst #88299 A G-14 szerintem nagyon jó választás. Hasonló paraméterekkel repül mint a Spit IX, A-8, annak jó ellenfél lesz. A D-9 meg bohóckodhat a Tempestekkel.
G-10 minek? Ugyanaz mint a K-4, csak a Gusztáv sárkányával. Leheletnyivel lassabb, egyébként mindkettő magassági vadász. Csak a G-10-hez kb. semmi archív anyag nincsen, a 109K-hoz meg szinte minden komplett + érdekesebb is.
P.S. A G-14-hez annyit hogy a dog szerveres sárdagasztáshoz szerintem lényegesen durvább, mint a K-4 (vagy a G-10). A G-14 alacsony/közepes magasságokra van kihegyezve, a K/G10 nagy sűrítős motorja, széles propellere igazából csak 6000 méter felett előny. Alatta inkább hátrány.
A G-14 jó 100 kilóval könnyebb volt, kb. ugyannyi vagy még több kraft van a motorban (alacsonyabb magasságon) 20-as van rajta nem harmincas... és hasak nem a 2000 lovas 109K-t kapjuk meg, még jobban is emelkedik(!! - kis/közepes magasságon persze). Még annó a DCS forumon csináltam topicot is rá hogy srácok ne sírjatok hogy miért kell 109K-val harcolni G-14 helyett normadiában, amikor a G-14 sanszosan nagyobb szopó lenne a szöviknek.
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2017.11.20. 15:45:11