IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem is lenne pár költői kérdésem úgy hirtelen, pl. a 262-est hogy fogják a planesetbe illeszteni? Nerfelik, vagy meg is csinálják olyan teljesítményűre, mint amilyen volt? Ha korlátozzák, akkor mi alapján? Ha engedik limit nélkül mi tartja vissza a népeket, hogy mindenki azzal repüljön? (nem tudom, hogy Bosban lehet-e a szerveren lévő gépek számát korlátozni). Miért G-14-est csinálnak, miért nem G-10-est? Ki fog G-14-el egyáltalán repülni? Vagy csak kellett egy szar német gép is a mission tervezőknek? Miért pont a Bodenplatte? Miért nem olyan térkép, ahova -akár később is- bombázót tehetnének? Az amerikai planeset szerintem jó, sok régi tjpust visszahoz, amikkel szerettem repkedni, P-38 pl. De csatagépek és bombázók hiánya NAGYON leszűkíti a repülhető küldetések típusait.