IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
levy668 #88287 Én örülök neki ,hogy meglépték.
Az tény, hogy eddig a dcs állt a legközelebben ahhoz ,amit propis gépen repülés közben tapasztaltam,bár fingom nincs mit csinál egy párezer lóerős ,alsó szárnyas gép a levegőben, de nagyon a helyén éreztem a gépek viselkedését, a kormányszervek visszajelzéseit/reakcióit a gép viselkedésére.
A BoS-al sem volt semmi problémám, de egy kicsit "light"-abbnak érzem a gépek viselkedését.(de még mindig szimnek éreztem, nem tündérke izének)
Nagyon kíváncsi leszek melyik lesz a népszerűbb.A vérprofi ám lassan fejlődő 2.5 helyszínnel rendelkező(azért normandiára kell a vas, átlag embernek kicsit felejtős), vagy a könnyebben kezelhető, felhasználó barátabb repszim.Kard ki kard, mi csak jól járunk:)