IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    A Gripenes témához hozzászólva, én úgy tudom hogy a Gripen a mai gépek között az egyik leggyengébb a tolóerő/tömeg arányt tekintve. Olvastam (és marhára meglepett), hogy még az F16-ost sem tudja követni manőverező légiharcban mert 2 forduló után elfogy az ereje, amikor még az F16-os simán kiemel.
    A Gripen elektronikája, radarja jó, de szerintem ma van a Raptor/F35 páros amelyek kiemelkedőek minden tekintetben, meg vannak a többiek akik loholnak utánuk, ide értve a T50, Eurofighter, vagy az J20.
    És nem azért mondom ezt mert annyira csípem az amcsikat, csak egyszerűen ilyen híreket lehet hallani.
    A Tom által említett Red Flag gyakorlatokon is ha jól emléxem valami 280:2 arányban győztek eddig az F22-esek.
    Egyik ilyen gyakorlaton az AWCS operátor szólt a Raptor pilótának hogy ellenséges gépek közelednek de még nem tudja pontosan mennyien vannak és milyen gépek, a Raptor pilóta pedig mondta hogy igen ő is látja, 4 F18 -as. Azért ez is valamit elmond a fejlettségéről....
    Nem tudom mennyire hihető, kamu vagy nem, mindenesetre jobban elhiszem mint a ruszkiknak bármit :)