IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #88163 Na:) A húsaik elképesztőek. De tényleg.Ellenben nem olcsók.Már mint éttermekben vagy egy utcasarki kifőzdében,de én nem tudtam megenni soha egy adagnyit sem.Étteremben volt hogy 4 en otthagytunk 200000 hufnak megfelelő dollárt.De azon felűl nem egy nagy durranás a kaja,bár üzletekben mindent megkapsz ,olcsóbban mint itt. A ruha az fillérek.Mondjuk egy olyan cipő ami itt 40 ezer az ott 10 sincs (akció nélkül) ,de ami ott is 40-50 (forintban) az meg nem egy kategória. Eleve vannak ezek a nagy üzletek,ott mindig van akció,emberek 5-10 szatyor(nagy szatyor) motyóval rucical jönnek ki. Le se xarják. A lakás ott drága de mihez képest. Mondjuk ez nyilván helyfüggő is ,de 2000 dodóért nagyon szép lakást bérelsz és azért ott egy átlag szakember(akárki) keres 40000 dollárt. A benzin az vicces.Eleve nincs is már saját autó a nagy többségnek,hanem lizingelik,tartós bérlet vagy mi ahogy mondták. Lerohad ,telefon ,viszik neki a másikat.,e szervíz költség se semmi.Élnek nyugiban ,csinálják a dolgukat és jól elvannak. Mondjuk minden "alja " melót mexikóiak ,meg délamerikaiak csinálnak de azért azok sem panaszkodnak.Szerintem egy benzinkutas jobban elvan mint itt te a tanári fizudból:)