IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LacAI
    Nem tudom mennyire tudod ,de az USA gazdasága nagyon nagy mértékben a hadiiparra épül.Jelenleg is.Rengeteg emberdolgozik ebben a szektorban(véletlenek mint tudjuk nincsenek) ,azt nem tudom tudod e,hogy egy amerikai tábort pl Afgániában vagy bárhol a világon civil cégek építenek,szolgálnak ki üzemeltetnek. Pl még az ivóvizet is otthonról hozzák. Szóval rengeteg embernek ad munkát a fegyvergyártáson kívül is.Ergo pont nem hatódnának meg ha fel kéne pörgetni egy kicsit,a technológiai fölény eleve náluk van.Kína az egy lufi szerintem,nézd csak meg,hogy hogy vonulnak ki a cégek onnan,márpedig ha nem lesz ingyen technológia akkor baxhatják. Az arabok persze ,hogy fegyverkeznek n de kitől is veszik? Jó példa erre a KURD dolog. Csórókat felhájpólták az amik,aztán ami fegyverekkel csesztetik őket az Irakiak meg a törökök. :)