IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #87966 A Bosban nincs ilyen gond! :-) Ha találnak egy orosz/szovjet akár csak egy lőtér kutyát is aki azt mondja, hogy az orosz gépek olyanok voltak akkor az olyan lesz. Szemben a tengelyhatalmak gépeivel már más a helyzet, ott nem mindig engedékenyek! Nekem az "tetszik a legjobban" hogy a tengelyhatalmak gépei (BF-109, FW-190) ha előre tolod a botot akkor megpördül, és a hátára fordul, most már nagyon sokat javítottak rajta, már nem olyan durva, de azért még maradt belőle egy pici. Azonban a 109 Emil -7 az nem csinál ilyet, ha jól emlékszem talán még Tom mondta, hogy azt nem Jasonék csinálták hanem azt csak megörökölték!
Egy kérdés: nem igazán érték hozzá azért kérdezem, hogy lehet az hogy az angolok Rolls Royce motorja az befullad ha negatívba viszed a géped, és nem tudod folyamatosan "csutkán" járatni (teljes gáz, prop pitch 100%), a P-40 Allison motorja szintén meghal perceken belül ezen a teljesítményen a messer és a fóka is, a Heinkell is persze! Aztán jönnek ezek az orosz vasak full minden, és működik nem hal meg, nem megy tönkre... tudom az angol gépeke motorján javítottak egy kis idő elteltével így nem fulladt le a negatív terhelésnél, de az oroszok akkor már ilyen motorokat használtak mind a Jakoknál, il-2-nél, az I-16-nál is? persze nem egy időben vannak ezek a gépek, mivel a spit, és a hurrikán az 1940 közepe, a ruszki gépek pedig 1941 közepe-vége. A meredek emelkedést az orosz gépek sem bírják a Bosban. Azért mégis, ez tényleg így volt a motorokkal kapcsolatosan?
Bocsánat ha egyszerűen álltam a dolgokhoz de olyan nagyon nem vagyok benne a repülőgépmotorok terén a témában.
A Kubán térképük viszont nagyon szép lett, és sokat javult a dolog a kezdetek óta !
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.11.04. 10:16:10