IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A forráskódot az Ubisoft miatt nem kaptuk meg, velük volt öt éves élő CloD-os szerződése az 1C-nek, ami 2016-ban járt le. 2016 augusztusában meg is kaptuk az első e-mailt tőlük, amiből decemberre lett szerződés. Én ebben az időszakban (megszámoltam :) ) több mint 1200 e-mailt váltottam a témában a TFS tagokkal, el lehet képzelni mekkora meló volt eljutni onnan amivel az 1C nyitott, odáig amit végül mindketten aláírtunk. És sajnos ez az időszak a TF melónak is alátett, amikor asztalhoz ültünk, akkor biztos lett, hogy a TF tovább így nem működhet, mert kapásból titoktartásival nyitottunk, névvel, címmel vállalva ki kicsoda. Ergo ha nem tudunk megegyezni, akkor vége a TF-nek, mert mi abban már nem dolgozhattunk volna. És amíg ennyire bizonytalan tárgyalások mentek, eléggé megcsappant a lelkesedés is, ki szeret úgy dolgozni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy valaha megjelenik-e bárhol amit csinál? Ebből a szempontból egy jó fél éves csúszást okozott a megegyezés, másrészt viszont megkaptunk nagyon sok fejlesztő eszközt a forráskóddal együtt, ami meg sokat segített azóta.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.20. 02:13:20