IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • CrazyCharlie
    Nézd, én sem szeretek letöltögetni meg hekkelni játékokat, de akárhány game-t megvettem, mindegyikkel szívtam valamiért. Az '46 pl. csak azért kellene, mert az FB-ben(üzletben vásárolt, jogtiszta szoftver)2X bejött a DGEN hiba. Állitólag a '46-ban ezt kiküszöbölték. Bár már ezen a fórumon is olvastam olyan hozzászólásokat, hogy abban se működik mindíg tökéletesen.(lehet, hogy félreolvastam) Szóval kifizetek érte 6990 Ft-ot, és ha tényleg hibás lehet a DGEN hát én BIZTOS, hogy olyat kapok. Csak ezért szeretném megpróbálni az "alternatív beszerzést".
    Egyáltalán nem foglalkoznék vele, ha nem tetszene a játék. De tetszik, szeretem és ha van egy kis időm játszom is vele. Viszont nem szeretek csak úgy röpködni + lövöldözni. Én azt szeretem, hogy 1941-ben kikerülök a frontra, és végiharcolhatom a háborút. Ezért bosszant a DGEN.