91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Len Deighton a "Vadászrepülők"-ben.
  • Lacusch69
    Én ugyan nem war-olok (jobban szeretem a pörgős dogfightokat), de Kakukk kollega mesélt egy-két dolgot az oroszok módszereiről. Hááát...
  • kiskorúbézoltán #8708
    Egy utólsó apróság , valami angol író szerint a fricc robbanó lövedékek sokkal kisebb károkat okoztak a régi fa/vászon gépekben mint a modern fémépítésűekben , bár kétlem , hogy ezt is leszimulálták volna a játékban ill. teljesen fém gépekre is azt mondjátok , hogy sok találat kell a 30-asból , szóval nem értem a dolgot ...
    Azon is gondolkodtam már , hogy talán túl sokat várunk el a találatoktól . Ruszki géppel pl. ha a Ju88-ast csak úgy általában lövöm rámegy a teljes lőszerkészlet és akkor se bizos , hogy leesik , kimondottan az egyik motorját vagy szárnyát lőve viszont tutira lemegy néhány böcsületesebb veretés után . Talán a progi sokkal összetettebb vagy sokkal egyszerűbb mint gondoljuk ...
  • Lysandus
    Lol. Az MG 151/15-nek a játékban nincs HE lőszere. Csak AP-van. Régebben a kisebb ruszki tankokat is ki lehetett vele szedni CAD-on meg a társain.
  • Her Laca
    kiskorúbézoltán !!!!
    Megkérdezhetem ,hogy te szoktál online wart repülni?
  • Seaweed
    Yak-3 szarnya:

• Seaweed
    dede
  • Seaweed
    Rosszul tudod, Yak-7 a Yak-1 leszarmazottja, a Yak-9 is ezek folyamanya az utolso Yak a Yak-3-as volt, es a szarnya is fem volt....csak usd fel a google-t es lathatsz sok kepet restauralas alatti Yak-3-asokrol!
  • kiskorúbézoltán #8702
    Hmm , nem fordítva ?
  • Her Laca
    Nem bántassz :))) Lehet ,hogy igazad van. Elgondolkodtat.
  • kiskorúbézoltán #8700
    Még egy sor a #8694-hoz :

UB, UBS, UBK,UBT 12,7 x 108 900-1050 RPM 860 m/s 52 g - API

A fricc motyó kezdősebessége és lövedéktömege is nagyobb és mégse ...
  • PhantomAss
    bocsesz de én úgy tudom a jak3 szárnya fából volt, a jak7-9 volt fémépítésű
  • Lysandus
    Akkor ezért esik szét könnyebben. Mert a Jak-9-es és 1-es meg a társai jobban bírják az áldást. Jaknál legalább két találat kell ugyanoda 20-asból vagy 30-asból. Még szárnyra is.
  • Her Laca
    Á nem ,hogy képzeled:))) Oroszok csalni????????? Nem szokásuk.
    Biztos a nagy tapasztalat teszi ,hogy egy 500 al zuhanó gépet aminek bőven van lendülete utolér emelkedésben a rata melynek a sebessége nem több 300 nál lévén ott forgolódik nulla méteren:)
  • kiskorúbézoltán #8696
    Ne értsd félre , nem bántani akarlak , de nem lehet , hogy Ő a maximumot hozza ki a gépből Te meg közel sem ?
    szvsz a tapasztalat és a tudás nagyon sokat pótolhat a technikai hátrányból ...
  • Seaweed
    Dehat a mondandod vegen pont te allitod hogy akkor megis szamit a tapasztalat es a gyakorlas! Vagy tan azt allitod hogy csalnak?!
  • kiskorúbézoltán #8694
    Hmm , érdekesség :

MG 151 15 x 96 700 RPM 960 m/s 57 g - HE
    Browning M2 .50 12,7 x 99 600-850 RPM 870 m/s 46 g - AP

Az ami kb úgy megy mint a valóságban , a játékban viszont a fricc puska lövedékei úgy kókadnak le , hogy rossz nézni .
  • Her Laca
    A tapasztalat ,meg a gyakorlás sz....t sem ér sokszor. Képzett vagy ,tapasztalt ,tudod hogy a G2- ő leemelkedi az oroszt főleg úgy hogy ő nullán repked te meg 2k ról zuhansz rá ,és amikor húzod fel azzal a szomorú ténnyel szembesülsz ,hogy a rata ,a jak szépen jön utánad. Bár az is igaz csak ritkán találkoztam ilyenekkel és azok is ismertebb orosz századok pilótái voltak leginkább.
  • kiskorúbézoltán #8692
    Nézem , THX !
  • Lacusch69
    Pumások oldalán, Harcászat->Hasznos tudnivalók->Lőszerek és ágyúk adatai
  • Her Laca
    Éppen az alant említettek miatt kedvelem az FW aladár sorozat gépeit:)
    Ott nincs mellébeszélés ,megdumálás. Ha az betalál akkor szakad minden:DDD
  • kiskorúbézoltán #8689
    #8668 :)
  • Lacusch69
    Meg angol (Spit)
  • Seaweed
    Ez ma is igy van am...

[]
  • Lacusch69
    Maradjunk annyiban, hogy offline quick mission volt, 16 HayateC vs. 16 Corsair. Csak a 30-asokat használtam, és a 7. villanás után esett szét. Tudom, mert régebben (előző gépemen) megvolt a track, és megszámoltam.
  • Seaweed
    Kerdes nem volt... de te kerekperec kijelentetted mikozben a Yak-3 teljesen femepitesu gep volt!
  • kiskorúbézoltán #8684
    A Rata és a Csajka nagyon jó "kopaszlövő"-k , egy gyakorlott (és türelmes!!!) játékos Messer-rel vagy FW-fal simán leveri . Szerencsére - amikor még online is nyomtam - a többség azt hitte beül a német gépbe és ő a király akkor is ha 0 a tudása és gyakorlata ... A leghangosabban mindig ők sírtak ... :DDD
  • PhantomAss
    és volt ilyen kérdés? übergép az összes ruszki :O)
  • Bucser
    Hátjahh.. Rata a zöld lézerrel:D brrr:D
  • Seaweed
  • kiskorúbézoltán #8680
    Sose voltam a fair play híve ... :D
    Ezért repültem mindíg orosz gépekkel vagy más szövetségessel . :D
    Meg imádtam hallgatni a friccek sirámait ...
    ... a harmincasaikat már kevésbé . :DDD
  • Seaweed
    Gyerekorodban is egy marek kaviccsal dobalodztal mikor a tobbiek szanalamas 1 db kaviccsal probalkoztak mi?!
  • Seaweed
  • kiskorúbézoltán #8677
    Spray and pray ... :DDD
    Ha volt goló a gépben én imádtam ezt a módot .
  • kiskorúbézoltán #8676
    Jut eszembe , van valakinek lőtáblája vagy valamilyen - hitelesnek tekinthető - leírása (angol vagy magyar , németet nem eszem) a fricc vagy japó fedélzeti fegyverekről (WW2) ?
  • Seaweed
    Nem lehet tudi..de azt azert te se gondolod remelem hogy minden egyes lovedeket leszinkronizal mert ahhoz minimum 10 megas upload kene....a titok a csomagokban van...ezt mar regen az FPS-eknel is igy volt, pedig ott nagysagrendekkel kevesebb loszer repkedett a levegoben...ellenben ugye az IL2 sorozatban vannak akik kepesek szabalyosan rakonyokolni a tuzgombra.... (Nah nem mintha ez az ok lenne, de csak erzelkelteteskent a lovedek menyiseget)
  • Bucser
    hát ha host vagyok az AI-nak csak nem okoz gondot a szinkronizáció nem?:)
  • kiskorúbézoltán #8673
    Nem mondod ... ;)
  • Seaweed
    ...khmm...es menyi megy tenylegesen melle azokbol amit ti azthiszitek hogy talalt?! (Az egy dolog hogy te ugy latod hogy becsapodott..de jol tudjuk mar az elso IL2 megjelenese ota hogy a neten jatszva messze nem biztos hogy el is talaltad, es a celpontnal is ugy jelentkezik mint nalad...nala lehet 4 meterrel moge, fole vagy melle (vagy akarmi) lottel!!!)
  • Bucser
    VAlóban úgy hangzik és valóban produkálja a játék...