IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Én a Revihez hajolást szoktam használni, mert sokkal stabilabb lesz a Revi és jobban is látom, hogy mennyit kell elétartani. Forgolódós dogfightban nem jó, de BnZ-nál bőven van rá idő, míg odahajol. Zoomolni nem szeretek, szerintem kifejezetten rossz ha a látómező, objektumok mérete hitelen ennyit változik.

Revi körrel tudsz távolságot mérni, a kör által befogott átmérő a távolság egy tizede. 1km magasról pont föld felé fordítva egy 100m átmérőjű kört rajzolna a talajra. Gépeknél ezt azt jelenti, hogy ~10m fesztávolságú gép egyszer fér a revi körbe, az 100 méterre van, ha 2x fér bele akkor 200 m. 18 méteres fesztávú gép 1x fér bele, az 180 méterre van, 2x fér bele akkor 360. Pofonegyszerű. Csak azt kell tudni melyik gépnek mennyi a fesztávja.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.10.12. 22:28:01