IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LacAI #87669 Aztat honnan látod hogy mennyire voltak? Amúgy én aszondom mindegy hogy honnan csak lőjön a polgár. Nyilván a közeli lövések főleg ilyen rácsapásoknál jóval hatékonyabbak ,főleg ha a ficak azt se tudja honnan jön az áldás. Nincs recept,mindenki máshogy lő,máshogy állítja bee a dolgokat,Tom pl rázumol vagyis belehajol a revibe,én szinte soha nem használtam azt az opciót ,Savi is máshogy céloz.Sok gyakorlásnak leeső spit az eredménye:) Volt annó a Ricsiben egy srác na ő akkor sem talált el semmit ha egyenesen repültél előtte, ezt sok sok éven át böcsülettel így is csinálta:) aztán egyszer eldurrant az agyam mert war on nem tudta leszedni a seggemben lévő ellent és leüvöltöttem a fejét meg mondtam neki valamit a célzásról amire nem emlékszem,na de utána mintha kicserélték volna:)